реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Червоні прапорці для Вовка

Прокуратура області щойно повідомила про підозру "одному із заступників одного із комунальних підприємств міста" (це такий стиль повідомлень прокурорських - вони не називають ні прізвищ, ні підприємств не тільки до суду, але й навіть коли ухвала суду вступає у законну силу). На заблюреному фото легко вгадується Павло Вовк - депутат міської ради, заступник керівника "Чернігівводоканалу". Для порівняння - поруч фото із сайту міської ради.

Прокуратура каже: "За даними слідства, заступник директора, зловживаючи своїм службовим становищем, протягом 2020-2023 років організував укладення близько 40 договорів про надання правової допомоги з адвокатським бюро, достовірно знаючи, що його керуюча працює на комунальному підприємстві юрисконсультом і отримує заробітну плату за ту ж саму роботу.

У результаті вказаних дій комунальне підприємство надмірно сплатило адвокатському бюро грошові кошти у розмірі понад 1 млн грн за послуги, які фактично надавались під час виконання службових обов’язків юрисконсульта комунального підприємства у робочий час".

Балотувався від партії ОПЗЖ (Рабінович - Медведчук). Раніше від партії Анатолія Гриценка "Громадянська солідарність". Ще у квітні Олександр Гашпар розповідав "Суспільному", що водоканал щорічно закуповував послуги в адвокатського бюро "Оксана Белавцева". Щороку сума договорів становила близько 300 тисяч гривень, цьогоріч – це 420 тисяч гривень за 15 годин адвокатських послуг на місяць. Загалом – це понад 1,5 мільйона гривень. Але прокуратура зреагувала тільки зараз...

Коли міським головою був Олександр Соколов і Вовк і Белавцева працювали в його команді у міській раді...

Новозаводський суд втсановив Павлу Вовку запобіжний засіб - особисте зобов'язання. Сурйозно, аж жижки трусяться!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:ОПЗЖ, Корупція, Павло Вовк, прокуратура Чернгівської області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar