реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігівських митників обдурити не вдалося

Незаконну оборудку з вантажем турецького виробництва вартістю понад 175 тисяч гривень викрили співробітники служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Чернігівської митниці.

Автомобіль з вантажем «Труби з фітингами, вентилі» намагався перетнути українсько-російський кордон у пункті пропуску «Сеньківка». До митного контролю перевізник надав документи, що містили неправдиві дані стосовно кількості переміщуваного товару. При проведенні митного обстеження вантажу працівниками митниці було встановлено, що фактично в автомобілі знаходиться 28 437 одиниць труб з фітингами. Згідно товаросупровідних документів їх мало б бути всього 10 869 одиниць. Різницю - 17,5 тисяч труб з фітингами – намагались вивезти за межі України з приховуванням від митного контролю.

Працівниками митниці складено адміністративний протокол за статтею 352 Митного кодексу України. Труби з фітингами, що стали об’єктом порушення митних правил, вилучені. За попередньою оцінкою їх вартість становить 175 293 гривень.

Світлана СТРИЖАК, головний інспектор зв’язків з громадськістю Чернігівській митниці




Теги:Контрабанда, турецьке, Світлана, Стрижак, Чернігівській, громадськістю, труби, митниці, інспектор, зв’язків


Читайте також



Коментарі (0)
avatar