реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чернігівський "УКРОП" очолила Оксана Тунік- Фриз

Як повідомила прес- служба партії, у Чернігові відбулася XII конференція обласної організації політичної партії «Українське об'єднання патріотів – УКРОП».

На ній головою обласної організації обрали Оксану Тунік-Фриз. Під час голосування її кандидатуру підтримали більшість учасників конференції.

«Планую спрямувати головний акцент роботи обласної організації на посилення позицій у районах. Розвивати соціальний, культурний і освітній напрямки, сприяти волонтерському руху та брати участь у важливих подіях Чернігівщини», – звернулася до присутніх Оксана Тунік-Фриз.

До цього "укропівців" Чернігівщини очолював Роман Семешко, який і запропонував на посаду голови обласної організації свого заступника Оксану Тунік-Фриз.

Вона є спеціалістом з піару, чим і займалася на чернігівському пивкомбінаті "Десна". Працювала заступником чернігівського міського голови Олександра Соколова, якого згодом критикувала.



Теги:Оксана Тунік- Фриз, укроп


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
"Планую пролізти до корита..." "Вона є спеціалістом з піару...на пивкомбінаті" - вкрай необхідний суспільству фахівець. Результат діяльності прогнозований.
avatar