реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чергове засідання проводу Руху

22 січня відбулося чергове засідання проводу Чернігівської обласної організації Народного Руху.

Розглянуто питання структуризації організації, враховуючи новий адміністративно-територіальний поділ.
У грудні минулого року відбулася установча конференція Чернігівської районної організації Руху на базі первинних осередків: села Смолин, міста Остра, селищ Куликівка та Ріпок. Головою районки обрано Григорія Шуригу, юриста, члена Проводу ОО НРУ.

Організація продовжує роботу зі створення первинних осередків, зокрема, сформовано осередок в селі Євминка.

16 січня проведено установчу конференцію Ніжинської районної організації Руху. Її головою обрано Анатолія Павелка, депутата Комарівської сільської громади, голову постійної комісії з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку, сфери послуг, ЖКГ та комунальної власності. Заступником голови - Наталію Гомоляко.

Розпочато роботу зі створення первинного осередку у селі Прохори та відновлення діяльності організації Руху у місті Бобровиця.

На засіданні проводу також йшлося про створення Прилуцької районної організації НРУ. Базові осередки: Ічня, Парафіївка, Прилуки, Талалаївка.

Щодо Новгород-Сіверської районки, то необхідно продовжити роботу із місцевими рухівцями та прихильниками НРУ.
Найбільші складнощі із Корюківським районом (до його складу входять 5 громад - Корюківська, Менська, Сновська, Сосницька, Холминська), на сьогодні тут не діє жоден осередок Руху.

Відповідно рішення ради ОО НРУ заплановано проведення обласної виборчої конференції Руху на 6 лютого. Проте, зважаючи на те, що в області зростає захворюваність на коронавірус (захворіло і кілька активістів ОО НРУ), запропоновано перенести конференцію на 20 березня (це питання має бути затверджено на Раді ОО НРУ). Обговорено і питання кандидатур на голову обласної організації Руху та інші оргпитання.

На 29 січня заплановано відзначення 104-ї річниці легендарного бою під Крутами. Офіційно на захід запрошено голову НРУ Андрія Корната - направлено відповідний лист від ОО НРУ. Захід розпочнеться об 11.00.
Від Чернігівського НРУ візьмуть участь рухівці з Чернігова, Ніжинського та Чернігівського районів, Ічні та інших міст і сіл області.

Обговорено також питання участі ОО НРУ у проміжних виборах на 206 виборчому окрузі 27 березня 2022 року. Після відповідних консультацій та переговорів буде визначено позицію ОО НРУ щодо кандидатів у народні депутати.

Засідання проводу провів заступник голови Сергій Черняков.

Пресслужба обласної організації Народного Руху.



Теги:Чернігівський Рух, Сергій Черняков, Корюківка, Прилуки, НРУ, крути


Читайте також



Коментарі (0)
avatar