реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігівські рухівці обговорили актуальні питання земельного законодавства

Останнє в цьому році засідання проводу обласної організації Народного Руху розпочалося з інформації про зібрання Центрального проводу НРУ, що проходило у Білій Церкві. Про підсумки його інформували Григорій Шурига та Сергій Соломаха. Перший з них спілкувався з колегами в онлайн- режимі.
Чернігівські рухівці підтримали позицію ЦП щодо землі - як відомо, з 1 січня наступає право продажу землі до 10 тисяч гектарів, з чим погодитись неможливо. Сергій Соломаха та Сергій Печера наголосили: мова йде про намагання олігархату прибрати до рук невитребувані паї і для цього вже навіть арабські шейхи через хабарі головам громад приступають до привласнення української землі.
А головне, що згадане рішення нищить фермерство, а власнику 10 тисяч гектарів буде начхати на долю села, як це бачимо на прикладі "Кернела".
Провід ОО НРУ також заслухав інформацію про створення та діяльність експертних рад і підтримав пропозицію про першочергове обговорення знищення сільської пошти , здійснене гендиректором "Укрпошти" Смілянським, та про захист інформаційного простору прикордоння, як елемент національної безпеки.
Завершилося засідання виконанням колядок "Нова радість стала" і "Там, во Бахмуті".

Прес-служба Чернігівської обласної організації НРУ






Теги:НРУ, Чернігівщина, законодавство, Земля


Читайте також



Коментарі (0)
avatar