реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Чернігівський драмтеатр ім.Т.Шевченка «Лідер галузі-2020»

«Лідер галузі-2020» - така приємна новина надійшла до Чернігівського академічного облмуздрамтеатру ім. Т.Г.Шевченка від Оргкомітету Національного бізнес-рейтингу в Україні. У листопаді п.р. були підведені підсумки незалежного аналізу фінансово-господарських показників діяльності суб’єктів господарювання України, за результатами якого заклад здобув І місце та Золото рейтингу серед суб’єктів господарювання України за показником «Рентабельність реалізованої продукції», а також І місце та Золото рейтингу серед суб’єктів господарювання Чернігівської області у номінації «Результативність та рентабельність».

За повідомленням голови Оргкомітету Національного бізнес-рейтингу в Україні нашому театрові за досягнення високих результатів господарювання присвоюється статус «Лідер галузі 2020», що свідчить про високу ефективність управління ресурсами, надійність та професійність керівництва закладу. Звання «Лідер галузі» – це вагомий аргумент у побудові діалогу з партнерами, клієнтами, а також надійною основою для зміцнення позитивної репутації театру.

І хоча Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка, насамперед, є культурно-мистецьким закладом, успішну діяльність якого підтверджено чисельними нагородами, дипломами та Гран-прі за участь у найпрестижніших театральних фестивалях і конкурсах, високі фінансово-економічні показники діяльності закладу теж мають важливе значення. Від цього залежить спроможність театрального колективу не тільки виживати у вкрай важких умовах сьогодення, а й забезпечувати високий рівень творчої складової діяльності театру. Відтак досягнення найкращих в Україні і області фінансово-економічних показників у номінації «Результативність та рентабельність» насправді стає запорукою як плідної діяльності творчого складу театру, так і високого авторитету закладу в Україні та зростання популярності серед глядачів.

Тож разом з усіма шанувальниками Чернігівського театру радіємо визнанню його успішної діяльності та бажаємо нових високих здобутків на вітчизняній ниві культурно-духовної розбудови країни.

за інф. #ChernihivTheatre






Теги:драмтеатр, Лідер галузі, ChernihivTheatre


Читайте також



Коментарі (0)
avatar