реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Чернігівські "Соколики" на Спаському майдані

17 травня пройшли традиційні врочистості біля Пам’ятного знака «Останній шлях Кобзаря» на подвір'ї Спасо-Преображенської церкви за участі зразкового ансамблю бандуристів “Соколики" Чернігівської музичної школи № 1 ім. С. В. Вільконського.

Сказати, що колектив хлопчиків захопив своїм виступом, це передати лише частину емоцій, які відчували ніжинські слухачі. Злагоджений колектив під керівництвом Олени Товпеко і Валентини Іщенко запропонував різножанрову програму.

Своєрідним вступом була літія у виконанні речитативом настоятеля парафії отця Петра Гавриша. Не менш зворушливо виступили Ігор Алєксєнко, заступник міського голови, і Микола Шкурко, директор Благодійного фонду "Ніжен". Ще більш вразило декламування власної поетичної елегії «Об’єднаймося ж, брати мої!» з циклу «Кобзар» і «Козацькі нащадки» Володимира Кузьменка , учня І курсу Ніжинського обласного педагогічного ліцею Чернігівської обласної ради, призера ХІV Регіонального конкурсу учнівської творчості "Славні нащадки Тараса". Цей конкурс також традиційно підтримує Благодійний фонд "Ніжен".

Не можна не сказати добрих слів і на адресу колективу міського Будинку культури ( директор Ірина Литвинець), який склав сценарій і бездоганно його зреалізував.БФ "Ніжен"



Теги:БФ Ніжен, Микола Шкурко, Ніжин, Соколики


Читайте також



Коментарі (0)
avatar