реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Чернігівські плоти найкращі!

Туристичне агентство "ПСВ", яке пропонує сплави по Десні на плотах, подало заявку на участь у конкурсі "Чернігівська якість – 2010". Чернігівське турагентство "ПСВ" представляє у конкурсі якості свої плоти, на яких і мандрують туристи. Керівник агентства Сергій Провозін впевнений, що пересування плотами – кращий спосіб оглянути наші краєвиди, і при цьому не зашкодити природі. А Десна, на його думку, це рай для водного туризму, і жоден Ніл із нею не порівняється.

"Плоти зроблені з урахуванням усіх вимог екологічної безпеки. При їх використанні дотримуємося правил утилізації відходів", - підкреслив Сергій Провозін.

Чернігівські плоти – єдині в Україні можуть бути розміром до 10 метрів у довжину, брати "на борт" до 2 тонн. Вони можуть з комфортом перевозити великі компанії і давати гарний відпочинок на свіжому повітрі.

Уперше братиме участь у конкурсі якості товарів та послуг "Чернігівський центр професійно-технічної освіти", Чернігівська "Спілка майстрів". Також виставили на конкурс свою продукцію ВАТ "Ніжинський хліб" та ВАТ "Чернігівський молокозавод". Обидва підприємства не вперше беруть участь у "100 кращих товарів України", ставали лауреатами і переможцями не лише на рівні області, а й на всеукраїнському. На підприємствах працюють інтегровані системи управління якістю та безпечністю харчової продукції відповідно до міжнародних стандартів ISO.

Подали заявки на участь і фізичні особи-підприємці Оксана Кияшко та Марченко, науково-виробнича фірма "РЕГ-МІК" та товариство з обмеженою відповідальністю "Інгресс".

Прийом документів на участь у конкурсі "Чернігівська якість" триває!

На фото: так виглядає Десна під час подорожі на плоті

Прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"




Теги:Плоти, Екологія, подорож на плотах, Десна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar