реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівські артисти співали для воїнів 13 батальйону

18 вересня артисти Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм повернулися із зони АТО, де виступили з концертом перед бійцями 13-го чернігівського батальону територіальної оборони.

До армійців завітали фольклорний ансамбль «CHE VOICE» академічного камерного хору ім. Д. Бортнянського у складі ОЛЬГИ НОВИК, ОЛЕКСАНДРА ВОЛКОВА, НАДІЇ МОВЛЯН, ІГОРЯ ГАРБУЗА, РУСЛАНИ СКРИПЕЦЬ, ЄВГЕНА ПРИМАКА, ВІКТОРІЇ МАЙСТРЕНКО та директора-розпорядника камерного хору ІГОРЯ НАЙДЬОНА, солісти філармонійного центру - лауреат Міжнародних конкурсів В’ЯЧЕСЛАВ МАЦВІЙКО, НІНА КОЦУР та звукорежисер ВОЛОДИМИР ПОПОВ.

У програмі концерту звучали патріотичні українські пісні, українські народні хіти в джазовій обробці, а також сучасні популярні композиції.

Особовий склад зі щирою радістю прийняв мистецький подарунок. Організований концерт дав можливість військовослужбовцям перепочити душею і відволіктись від суворої буденності.

Артисти своїм виступом прагнули зміцнити бойовий дух наших захисників та висловити їм подяку за мужність та самовідданість у важкій боротьбі за мир та спокій в Україні.



Теги:Чернігівська філармонія, АТО, російсько- українська війна, хор Бортнянського


Читайте також



Коментарі (0)
avatar