реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівське ДАІ карає водія за те, що він віз опозиціонерів до Києва

Учора, 28 квітня, керівництво чернігівського ДАІ викликало на бесіду водія, який напередодні віз представників громадянського руху «ОПІР» для участі у всеукраїнській акції «День опору окупації» у Києві. Йому було повідомлено про те, що буде накладено штраф за порушення «Правил перевезення пасажирів».
27 квітня активісти громадянського руху «Опір» їхали автобусом до столиці. На КПП «Кіпті» траси Чернігів-Київ їх зупинив капітан міліції Олександр Антоненко, який почав шукати причину для того, щоб повернути автобус назад. Після низки запитань: «Хто старший групи?», «Чи немає у Вас гострих або ріжучих предметів?», «Яка мета поїздки до Києва?» причина була знайдена: відсутність договору. Хоча насправді досвідчений водій мав на той момент договір на перевезення пасажирів за маршрутом «Чернігів-Хмельницький», ясна річ, через Київ.
- Вся ця історія свідчить про те, - заявив представник руху «ОПІР» Олександр Ясенчук, - , що часи режиму Кучми, коли влада робила практично все, щоб неможливо було дістатися Києва для участі у протестних акціях, повернулися. Але як свідчить історія, це не дало результату для тоді існуючого режиму.
Незважаючи на дії ДАІ, чернігівські опозиціонери все ж таки взяли участь в акції протесту біля Верховної Ради та Адміністрації Президента.

Джерело: http://www.opir-ua.org/news.php/news/73/group/13






Коментарі (2)
avatar
1
Настане час... Настане час, коли усі ці холуї режиму януковича будуть відповідати за все. Помилок минулого не буде.
avatar
2
Чернігівське ДАІ карає водія за те, що він віз опозиціонерів до Києва
http://sivergrad.org.ua/463-https010radikalrui3131104a8981f6ece4f2ajpg.html
avatar