реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чернігівська районна рада поклала відповідальність за Надію Савченко на ООН

На терміновому засіданні Чернігівська районна рада проголосувала звернення до ООН, ПАРЄ, керівників України з вимогою вжиття всіх можливих і невідкладних заходів для порятунку української льотчиці, народного депутата, члена ПАРЄ Надії Савченко.

При цьому чернігівські депутати заявили до міжнародних інституцій: "Вважаємо, що відповідальність за незаконне утримання та судилище та іншими патріотами України лежить на Вас і принижує авторитет міжнародних інституцій".

Чернігівські депутати праві - саме намагання світових гендлярів домовлятися з Росією, щоби торгувати вигідно, приводить до безкарності і продовження рсоійської агресії. Прикладом є Грузія - "миротворчі" потуги тодішнього президента Франції Саркозі привели до фактичного узаконення окупації Росією Абхазії та Південної Осетії. Недарма і зараз Саркозі виступає за дружбу з Росією...

Звернення депутатів Чернігівської районної ради підписав її голова Олександр Ларченко. Документ буде переданий послам іноземних держав.



Теги:Надія Савченко, Чернігівська районна рада, ПАРЄ


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА САВЧЕНКО ЛЕЖИТЬ НА ПУТІНУ І ВІН ПОВИНЕН ЧІТКО РОЗУМІТИ, ЩО ЯКЩО З САЧЕНКО ЩОСЬ ТРАПИТЬСЯ ТО ТЕ Ж САМЕ ТРАПИТЬСЯ І З НИМ І НІЯКА ОХОРОНА НЕ ДОПОМОЖЕ...
avatar
2
МОЖЕТ ПОД НОСОМ РАЗБЕРИТЕСЬ, ПОКА НАРОД ВАС НЕ ВЫНЕС.
ЛЮБИТЕЛИ ВОЗДУХ ПОГОНЯТЬ.
avatar