реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чернігівська обласна рада назвала нападника на депутата Віктора Шкурка

Як уже повідомляла "Сіверщина" (а в сьогоднішньому номері -- спеціальний репортаж), директор Коропського сирзаводу, депутат обласної ради Віктор Шкурко відбився від озброєних грабіжників. Сьогодні сесія обласної ради прийняла звернення до прокурора області, начальника управління МВС з приводу розбійного нападу на сім"ю В.Шкурка.

В ньому, зокрема, говориться:" Вважаємо, що резонасний злочин, що стався на Чернігівщині, повинен бути детально і професійно розслідуваний, а замовники та виконавці понести заслужене покарання. Тому ми звертаємося до вас, як керівників правоохоронних органів Чернігівської області, долучити до розслідування кращих фахівців та забезпечити об"єктивне і неупереджене ведення справи".

У зверненні називається прізвище бандита -- ним є уродженець Коропа, житель Харкова Юрій Табірца. У нього виявили пневматичний пістолет, ніж, наручники, скотч. Отже, напад був ретельно спланований.

За даними "Сіверщини" нападник служив у міжнародних військах ООН, пройшов хороший вишкіл і тільки чудо та козацький характер Віктора Шкурка і його дружини Світлани Львівни, які не розгубилися, а вчинили злодію опір, врятували їх. зараз подружжя Шкурків перебувають у лікарні -- Світлана Львівна отримала черепно-мозкову травму, а Віктор Пантелійович -- гіпертонічний криз.




Теги:Напад, Короп, резонансний злочин, Шкурко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar