реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Чернігівська філармонія відкриває ювілейний сезон

Відкриття концертного сезону для шанувальників музичного мистецтва — завжди велике свято.

Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм вже 70 років дарує радість своїм прихильникам. Не є винятком і новий ювілейний концертний сезон.

Намагаючись задовольнити смаки та побажання усіх глядачів, кожен творчий колектив філармонійного центру підготував різноманітні програми. Плануються до показу нові розважально-повчальні програми для дітей, літературно-музичні лекції-концерти, новорічні ранки та музичні казки. Протягом сезону відбудуться Міжнародний фестиваль “Сіверські музичні вечори”, Міжнародний конкурс молодих виконавців “СіверТон” та Міжнародний фестиваль гітарної музики, котрі вже стали візиткою мистецької Чернігівщини.

Традиційно філармонійний сезон відкриється концертом академічного симфонічного оркестру “Філармонія”, під керівництвом художнього керівника та головного диригента, заслуженого діяча мистецтв України Миколи Сукача 24 вересня. На відкритті концертного сезону пролунають твори Ф. Мендельсона, К. Сен-Санса та П. Чайковського. Партію фортепіано виконає лауреат Міжнародних конкурсів Вадим Руденко (Росія). І, мабуть, навряд чи знайдуться слова, які б настільки точно передали те захоплення і відчуття коли ми слухаємо музику у їх виконанні.

Запрошуємо Вас на концерти філармонійного центру у ювілейному 70-ому сезоні, на яких Ви зможете доторкнутися до високого мистецтва.



Теги:Микола Сукач, Чернігівська філармонія, концерти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar