реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чернігівщину знову "зливають" під провладного кандидата

Народний депутат України Віктор Чумак назвав Чернігівщину та Луганщину найпроблемнішими округами, де вже відпрацьовують результати виборів з "потрібними" показниками. За словами Чумака, кричущою є ситуація на Чернігівщині, де БПП активно "просуває" власного кандидата - Максима Микитася.

"Закінчилася реєстрація кандидатів у народні депутати по семи виборчим округам на проміжних виборах 2016 року. Вже можна побачити аномально велику кількість кандидатів на виборчому окрузі № 114 в Луганській області - 60. Але мене відверто більше хвилює 206 округ на Чернігівщині. Тут з кількістю більш менш пристойно - 24 людини, а ось якість їх різна", - повідомив Чумак, наголосивши, що округ "зливають" під провладного кандидата Максима Микитася. Про це пише сайт Знай

"Неприпустимо я ставлюсь до двох людей: до висуванця пана Сергія Гаруса з БПП, тому що він є технічним кандидатом, підлеглим чинного мера, який всіляко просуває основного провладного кандидата - Максима Микитася, який є президентом корпорації Укрбуд, що незаконно забудовує Дніпровські береги та маскується за званням самовисуванця. Саме на Микитася вже працює весь адміністративний та та фінансовий ресурс БПП", - повідомив Чумак на своїй сторінці в facebook.

Чумак також наголосив, що на прикладі Сергія Березенка такий досвід показує, що кандидат обов'язково проходить, якщо демократичні кандидати не можуть визначитись між собою та залишити лише одну погоджену кандидатуру.

Нагадаємо, 14 липня 2016 року в Україні пройдуть проміжні довибори у семи округах до Верховної Ради України.



Теги:Сергій Березенко, Микитась, Віктор Чумак, округ 206, БПП


Читайте також



Коментарі (0)
avatar