реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Микитася таки вмовили...

14 червня ЦВК прийняла рішення про реєстрацію 4 кандидатів у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 206, що на Чернігівщині. Про це повідомляють спостерігачі "ОПОРИ", присутні на засіданні.

Перелік кандидатів у 206 виборчому окрузі поповнили кандидати від політичних партій: Вінниченко Володимир Федорович (політична партія “Відродження”), Гарус Сергій Іванович (БПП “Солідарність”), Становой Григорій Григорович (Демократична партія України) та самовисуванець Микитась Максим Вікторович.

Раніше "ОПОРА" повідомляла про те, що у місцевих ЗМІ активно публікуються матеріали спрямовані на формування позитивного іміджу Максима Микитася. Також в межах округу проводились масові заходи та зустрічі з мешканцями за участі майбутнього кандидата. Практично у кожному селі щось будується - дарується для підкупу виборців. А ще у стилі радянського часу, його просили й просили маловідомі громадські організації йти на вибори...

Таким чином, у виборах на Чернігівщині станом на 14 червня беруть участь 24 кандидати. Нагадаємо, що процес подання документів на реєстрацію триватиме до 16 червня, а реєстрація кандидатів закінчується 21 червня.



Теги:Микитась, округ 206, БПП, підкуп виборців


Читайте також



Коментарі (0)
avatar