реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чернігівщина: влада методично вичищає патріотів і професіоналів з виконавчих структур

Наочний приклад методичного вичищення з владних структур патріотів і професіоналів: «видушення» Василя Кирилюка з посади начальника відділу освіти Коропської райдержадміністрації. Його провина: він вже тринадцять років очолює районну організацію Української народної партії, яка нараховує на сьогодні близько 300 членів партії. Своїх політичних поглядів і переконань ніколи не міняв і не збирається міняти. Від пропозиції перебігти до Партії регіонів категорично відмовився.
Сценарій було розіграно традиційно. Спочатку голова райдержадміністрації від нової влади Володимир Бригинець запропонував йому звільнитися добровільно. За півроку роботи в освітянському відділі «прописалися» контролюючі і силові структури (міліція, КРУ тощо) для шукання «компромату». У цей же час керівництво облдержадміністрації «переконувало» В.Кирилюка, щоб він працював – «ми Вас цінуємо».
Нарешті, після писання цілої гори паперів на нескінченні перевірки, депутат Коропської районної ради від УНП змушений був звільнитися з роботи. Бо альтернативу влада йому готувала за допомогою своїх силових структур одну – репресію за будь-який надуманий гріх.
Кого втратила освіта в області і країні через репресивну політику нової влади: Професіонала, який біля тридцяти років пропрацював вчителем німецької та англійської мови. Співавтора чотирьох посібників з німецької мови, за якими навчаються в школах і в вузах України, Відмінника освіти України.
За час керівництва галуззю освіти у Коропському районі з червня 2005 року були реальні досягнення: за підсумками першого незалежного тестування серед випускників шкіл України в 2008 році випускники шкіл Коропського району показали найкращий результат знань в області, відділ освіти Коропської РДА входить в число шести районів області, які включені в програму Світового банку «Рівний доступ до якісної освіти» – район уже отримав два нових шкільних автобуси.
В. Кирилюк має реальний авторитет і повагу в районі – такого адмінресурсом і фальсифікаціями не отримаєш, за гроші не купиш.

Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП





Коментарі (0)
avatar