реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чернігівщина: УНП проти олігархічного режиму з «керованою» демократією

«Антиукраїнська влада Президента Януковича взяла курс на побудову в Україні олігархічного режиму з «керованою» демократією» – так 4 грудня 2010 року у заяві оцінила існуючий режим звітно-виборна конференція Чернігівської обласної організації Української народної партії. УНП вказала на нелегітимність існуючої влади: в антиконституційний спосіб сформована олігархічно-комуністична більшість, а «Конституційний суд, взявши на себе функцію парламенту, скасував дію Конституції 2004 року».
У заяві констатується різке погіршення добробуту народу і, водночас, посилення диктату контролюючих і силових структур влади, корупції, звільнення найбільш досвідчених та порядних працівників.
Місцеві вибори в області, як і у всій Україні проведені з серйозними порушеннями та фальсифікаціями волевиявлення виборців. Однак, навіть ці недемократичні вибори засвідчили, що влада не має значної підтримки виборців.
Конференція Чернігівської УНП чітко заявила: за такий стан справ у державі і погіршення життя людей відповідальність повинні нести Партія регіонів, Президент Янукович, Уряд Азарова та парламентська більшість у Верховній Раді.
УНП в області була і є в опозиції до існуючої влади. У заяві підкреслено: «Ми продовжимо боротьбу за громадянське демократичне суспільство, підтримку українського товаровиробника, малого і середнього підприємництва». УНП й далі захищатиме українських селян, українську гуманітарну політику.
Форум УНП Чернігівщини заявив, що «прийшов час об’єднатися національно-демократичним силам і створити єдину праву партію».
На конференції делегати обрали головою обласної організації Володимира Ступака. Його заступниками – Сергія Соломаху і Сергія Чернякова. Обрано також новий склад Проводу та Ради обласної організації, делегатів на ХІІ з’їзд УНП, який заплановано провести 11 грудня 2010 року.
У роботі конференції взяв участь член правління УНП Віталій Шевченко. Він не тільки виступив перед однопартійцями, але й подарував їм свою книгу «Спіраль».

Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП





Коментарі (0)
avatar