реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Чернігівщина: у річці в Корюківці потонув 33-річний чоловік

Після дощів, встановилася спекотна погода і, зрозуміло, що кращий відпочинок для громадян - біля водоймищ, адже саме вода є чудодійним засобом оздоровлення організму. Проте, такий відпочинок для людей, які нехтують елементарними вимогами безпеки, закінчується трагічно. З початку купального сезону на Чернігівщині потонуло 26 осіб, серед яких двоє дітей.
Останній випадок трапився у Корюківці ввечері 10-го липня. Компанія молодих людей відпочивала на березі міського пляжу. Після вживання алкогольних напоїв, 33-річний Олександр, мешканець районного центру, вирішив освіжитися, та, на жаль, назад він так і не повернувся. Компанія навіть не одразу помітила його відсутність, а коли побачили на березі одяг, схаменулися і забили на сполох. Самостійні пошуки результатів так і не дали, адже вже стемніло.
Вранці наступного дня була створена пошукова група із місцевих жителів, рятувальників та професійних водолазів з Сосниці, однак пошуки виявилися теж марними. Лише 13-го липня тіло чоловіка було виявлено у воді місцевими жителями. Причини трагедії з’ясовуються.
Управління МНС в області звертається до мешканців Чернігівщини з проханням бути вкрай обережними на водоймищах. Купайтеся тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Розраховуйте свої сили і не запливайте далеко від берега. Не влаштовуйте небезпечні ігри на воді та ні в якому разі не заходьте у воду в нетверезому стані. Слідкуйте за розвагами дітей, дбайте про безпеку!

Михайло Литвиненко, майор служби цивільного захисту,
старший інспектор Корюківського РВ
УМНС в Чернігівській області



Теги:життя, утопленик, область, Небезпека, Чернігівщина, потонув, Чернігівська, Корюківка, річка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar