реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Чернігівщина себе прогодує

Напередодні визначної для кожного чернігівця події – Дня міста, 18 вересня у Чернігові пройшов обласний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки за участю харчових, переробних, сільськогосподарських підприємств, закладів торгівлі та інших суб’єктів господарювання.

Керівники області та міста оглянули торгові ряди, ознайомилися з асортиментом продукції та поспілкувалися з виробниками представлених товарів.

Як зазначив голова облдержадміністрації Володимир Хоменко, ці ярмарки корисно проводити для того, щоб наблизити виробника безпосередньо до споживача і дати городянам можливість придбати товар місцевих сільгоспвиробників без націнок посередників і переробників.

Керівник області також наголосив, що Чернігівщина була і залишається аграрним самодостатнім краєм, що виробляє всі необхідні продукти харчування не лише для себе, а й для інших регіонів.

“Традиційно Чернігівщину називали “картопляним Донбасом”, але зараз ми працюємо ще й над тим, щоб аграрний потенціал області використовувався не лише як сировина для переробної промисловості інших регіонів – ми повинні свою продукцію переробляти на території області для того, щоб вона надходила до споживачів у готовому вигляді. Це дасть можливість збільшити надходження до бюджету, створити робочі місця у сільській місцевості, підняти економіку регіону”, – підкреслив Володимир Хоменко.

Прес-служба облдержадміністрації




Теги:сільгоспвиробництво, споживач, В.Хоменко, ярмарок, Чернігівська область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar