реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівщина рушила…

Від учорашнього дня на Чернігівщині дозволені регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом. Таке рішення ухвалила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Щоправда, є обмеження – кількість пасажирів не може перевищувати кількість місць для сидіння та має бути регулярна дезінфекція транспорту.

За словами заступника голови Чернігівської ОДА Андрія Подорвана, епідеміологічні умови, які складалися в області протягом останнього тижня, дозволяють пом’якшити обмеження та перейти до другого етапу адаптивного карантину.

У Чернігові запрацювали ряд тролейбусних маршрутів на вихідні, а з понеділка поїдуть всі. Міська влада також тримається обмежень – у ранішні та вечірні часи діятиме режим спец перевезень. Це коли пенсіонерам бажано сидіти вдома, щоб працюючі люди могли безпроблемно добратися з дому на роботу та назад. Пільги в ці години для перевезення пенсіонерів не діятимуть.

Василь ЧЕПУРНИЙ,
Чернігівська область.

На фото: засідання обласної комісії з надзвичайних ситуацій проводить заступник голови Чернігівської ОДА Андрій Подорван.
Фото прес- служби ОДА.



Теги:карантин, ода, обмеження, Транспорт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar