реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чернігівщина: районні територіальні комісії спалили тисячі бюлетенів

О 17.30 3 листопада 2010 року Чернігівська виборча комісія та присутні на засіданні цієї комісії представники від місцевих організацій партій, були введені в шоковий стан від повідомлення секретаря Ічнянської комісії про те, що їх комісія спалила 1600 зайвих бюлетенів з виборів депутаів обласної ради по одномандатному виборчому округу №17 та 2024 бюлетеня по округу №18. У підтвердження цього факту було надано Акт, підписаний членами цієї районної ТВК.
Пояснення членів Ічнянської районної ТВК було таким: бюлетені були спалені в присутності представника однієї політичної партії та міліції, бо були зіпсованими, а в ніч напередодні виборів обласне ТВК замінила їх новими, передрукованими.
Тож обласній ТВК під тиском представників від УНП і ВО"Батьківщини" прийняло рішення звернутися до правоохоронних органів для перевірки цього факту знищенні виборчої документації.
Крім того, ця районна ТВК також перепакувала усю виборчу документацію по виборам до обласної ради, отриману з виборчих дільниць, та розклала її врозрізі кожної партії та кожного кандидата в депутати окремо.
Як з"ясувалося, так діяла на Чернігівщині не тільки Ічнянська районна, бо обласною ТВК додатково було виготовлено більше 50 тисяч бюлетенів.

Сергій Соломаха,
представник Чернігівської обласної організації УНП в Чернігівській обласній виборчій комісії

Цими бюлетенями були замінені спалені ...









Коментарі (0)
avatar