реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Чернігівщина: кошти під ялинку

На що спрямують наступного року 97,2 мільйона гривень, які пообіцявся виділити області Державний фонд регіонального розвитку? На це питання на своїй сторінці в мережі Фейсбук відповів голова Чернігівської облдержадміністрації В’ячеслав Чаус.

Перелік об'єктів, що реалізовуватимуться за рахунок ДФРР, затвердили 30 грудня на засіданні профільної конкурсної комісії. Зокрема, кошти передбачено на фінансування трьох перехідних проєктів: - будівництво Григорівської ЗОШ I-III ступенів (Ніжинський район); капітальний ремонт будівлі гімназії імені Васильченка (Ічня), що постраждала від вибухів на військових складах; - реставрація колишнього кінотеатру імені Щорса з пристосуванням під Хаб соціального партнерства та інституційного розвитку.

10% від усієї суми скерують на розбудову спортивної інфраструктури. Хочуть капітально відремонтувати стадіон з господарськими будівлями в Коропі.

Не залишать без уваги і дитячі садочки. Капітальних ремонтів чекають будівлі Кобижчанського ЗДО "Лісова казка" (Бобровицька ТГ) та Чернігівського ДНЗ №2.

Решту коштів спрямують на реставрацію з пристосуванням під музей Чернігова пам'ятки архітектури місцевого значення - поштової станції губернського казначейства.



Теги:В'ячеслав Чаус, музей Чернігова, Ічня, Короп, ДФРР


Читайте також



Коментарі (0)
avatar