реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігівщина: хроніки війни

У чернігівському мікрорайоні Масани вночі був бій. Прорвалась якась банда орків. Диверсанти знищені. Спалено недобуд на кругу. Валяються трупи російських окупантів.

У Бахмачі та Корюківці цивільні українці намагалися без зброї зупинити російські танки, вимагаючи, щоб вони верталися назад.

Оперативне командування "Північ" щойно повідомило:
- "Поблизу Седнева Збройні Сили України нанесли вогневе ураження по району зосередження артилерійських підрозділів російсько-окупаційних військ.
В результаті роботи військова техніка та озброєння пошкоджені, виведені з ладу. Особовий склад вбитий, поранений та повністю деморалізований. Подальші завдання свого керівництва виконувати відмовляються.
Точна кількість втрат уточнюється.
Поблизу Макошино в результаті нанесення ракетного удару по району зосередження противника, де знаходилося близько 500 одиниць техніки та озброєння росіян. За результатами удару ворог зазнав великих втрат в техніці та живій силі".

В кількох селах Чернігівщини вночі селяни познімали з російської техніки шини та деякі залізяки.

Під Черніговом чеченці перестрілялися з росіянами - за щось посварилися. Скільки вбили росіян - не знаю, але відомо, що росіяни у відповідь помстилися, вбивши чотирьох чеченців - кадировців.
Все по Євангелію: "Гад пожре гада".

Учора з російського літака був удар по Гончарівському. Всі діти з військового селища евакуйовані до удару.
Увечері Чернігів знову був обстріляний. Багато містян провели ніч у підвалах та сховищах. Мабуть, там вони вчилися любити великий російський народ і його культуру ...Найстрашніше було в обід, великі руйнування в районі Епіцентру. Приватний сектор без світла і газу. Обласна лікарня без опалення.

Російські окупанти позбавили Макошино газу. Декому танками розкурочили ворота. Без світла - повалили електричні стовпи.

Натомість у кількох селах день і ніч тримають ввімкненими мотори, щоб спалити солярку і не йти на Чернігів, бо "там убивають". В багатьох селах крадуть курей у місцевих жителів. Ну, ми це вже проходили: "Яйка! Млєко!"... В одному селі біля Седнева - і це єдиний випадок - просять їжу і горілку за гроші. Але це не росіяни, це - буряти. Села не назву, бо хай випалюють пальне..

Проте з кількох напрямків йде орда на Чернігів. Тримаймося!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Василь Чепурний, ОК Північ, Макошино, російсько - українська війна, Седнів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar