реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігівщина: Бобровицький район вийшов з червоної зони

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій переглянула рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19. До роботи Державної комісії долучилась і обласна комісія, засідання якої провів заступник голови Чернігівської ОДА Андрій Подорван.

«Згідно з рішенням комісії із 21 вересня Бобровицький район виходить із «червоної» зони карантину, тут можуть відновлювати навчання, знімаються обмеження по роботі громадського транспорту», - повідомив Андрій Подорван.

В той же час Носівський район та місто Ніжин за рішенням Державної комісії потрапили до «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Перегляд рішення можливий лише через 14 днів.

Що зроблено останнім часом в області для боротьби з епідемією? Як повідомив Андрій Подорван, збільшено кількість ліжок у закладах 1 хвилі для госпіталізації хворих на COVID-19 (+80 ліжок, всього 459 ліжок), що дозволило вивести показник заповнення ліжок на рівень менше ніж 50%. Також допомогу хворим на COVID-19 можуть надавати у двох лікарнях другої хвилі – Бобровицькій ЦРЛ та Чернігівській міській лікарні №3. Також проведено ІФА-тестування особового складу, який залучається до навчань з територіальної оборони. До речі, виявлено 1 випадок COVID-19. Кількість добових тестувань довели до 1000 і більше (приміром, за 18 вересня - 441 ПЛР-тест та 601 ІФА).
"Голос України"



Теги:Чернігівська ОДА, Бобровиця, Андрій Подорван, короновірус


Читайте також



Коментарі (0)
avatar