реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

"Чернігіводоканал" обіцяє економію, оновлюючи обладнання

КП "Чернігівводоканал" у рамках реалізації проекту "Розвиток міської інфраструктури" за кошти кредиту Світового банку проводить заміну обладнання на 5 каналізаційно-насосних станціях міста. Про це повідомив керівник підприємства Олександр Шкінь.
За його словами, роботи розпочалися у серпні і триватимуть до березня наступного року без зупинки функціонування станцій. "Ми працюємо без вихідних і свят. На окремих ділянках встановлюємо нове обладнання вночі, коли кількість стоків значно зменшується", - зазначив О.Шкінь. Він також уточнив, що на технічне осучаснення каналізаційно-насосних станцій загалом буде спрямовано 4,6 млн. дол. США кредитних коштів.

Зараз основні роботи ведуться на стратегічному для Чернігова об'єкті – головній каналізаційно-насосній станції №1 у Мар'їному гаю, що пропускає до 70% міських стоків. Зокрема, на станції, фахівці міняють щитові засувки, встановлюють нові насоси, уже запрацювала сучасна трансформаторна підстанція. Усе обладнання іноземного виробництва.

Чернігівський міський голова Олександр Соколов ознайомився із веденням робіт на каналізаційно-насосній станції. Він позитивним назвав встановлення сучасного обладнання, що відповідає міжнародним стандартам, а головне – дозволяє до 20% економити електроенергію.

"Заміна обладнання на каналізаційно-насосних станціях є важливим сегментом діяльності КП "Чернігівводоканал" у рамках реалізації Стратегічного плану розвитку підприємства", - сказав міський голова. Він також підкреслив, що технічне переозброєння водоканалу посилює безпеку життєдіяльності міста і гарантуватиме якісні послуги чернігівцям.

Ірина СИНЕЛЬНИК



Теги:Олександр Соколов, Чернігівводоканал, Шкінь, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar