реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Чернігівець здобув нагороду на "Іграх нескорених"

Скарбничка збірної України поповнилася ще однією нагородою на ІІІ “Іграх нескорених” в Торонто (Канада). Про це повідомляє сайт "PolitekA"

Третю медаль для “синьо-жовтих” виборов 29-річний офіцер Національної поліції України Олександр Ткаченко з Чернігова у бігу на 400 метрів. Ткаченко завоював «срібло», подолавши дистанцію за 54,54 секунди. “Золото” у цьому виді виграв австралієць Кріс Лейн (53,90), “бронзу” – Дан Кроуфорд із Нової Зеландії (55,08).

Крім того, золоту нагороду у бігу на 1500 метрів виборов військовослужбовець Міністерства оборони України киянин Олег Зімніков, бронзова медаль у штовханні ядра в активі офіцера Національної поліції Сергія Торчинського з Луцька.

“Ігри нескорених” – це міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі, засновані британським принцом Гаррі у 2014 році. У змаганнях беруть участь військовослужбовці й ветерани бойових дій з інвалідністю, набутою під час виконання службових обов’язків. Змагання проходять втретє. Українська команда бере участь у них вперше. Цього разу їх відвідав Президент України Петро Порошенко під час візиту до Канади.



Теги:Ігри нескорених, Олександр Ткаченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar