реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівці з оркестром зустріли бійців "Чернігова"

Сотні чернігівців, серед яких було багато дітей, як ніколи урочисто - з оркестром, хлібом-сіллю та квітами зустріли у середу батальйон патрульної служби спеціального призначення "Чернігів", який прибув зі сходу додому на чергову ротацію. Про це повідомляє кореспондент Укрінформу Укрінформ

Проте чому "як ніколи" - так зустрічали і бійців Першої танкової бригади і схоже зустрічали бійців з 13 та 41 батальйонів.

"Станиця Луганська - одне з найважчих місць на Луганщині. І ті позиції, які батальйону доводилося утримувати - це була передова в повному розумінні цього слова. Найтяжча ділянка фронту. Ви з гідністю пройшли той шлях і показали, що українці - це воїни", - сказав, вітаючи бійців присутній на урочистому заході екс-очільник РНБО України Андрій Парубій.

Автобус із спецпризначенцями прибув на Красну площу Чернігова. Бійців зустрічали рідні, колеги, журналісти, представники органів влади. Чоловіки прибули додому в гарному настрої і налаштовані після відпочинку повернутися в зону АТО.

"Я там пізнав себе і зрозумів, що в Україні є люди, готові піти на все заради своєї Батьківщини", - поділився один із бійців.

Заступник командира батальйону Віталій Костюченко повідомив, що на ділянці, де несуть службу чернігівські правоохоронці, після оголошення так званого перемир'я, стало спокійніше. Масовані обстріли з "Градів" та важкої артилерії припинилися, натомість активізувалася робота ворожих розвідувальних груп.
Батальйон "Чернігів" повернувся додому без людських втрат.



Теги:Станиця Луганська, АТО, батальйон Чернігів, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Цю п... картаву треба давно було повісити на стопвпі. Жертва аб...
avatar
2
що за реакція така нервова? за що Парубія хочете вішати?
avatar