реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Чернігівці вимагають відставки Соколова. Захищають його - бютівці

Невдовлення чернігівців міським головою Олександром Соколовим вилилося сьогодні у пікетування сесії міської ради. Напередодні штаб національного спротиву після тривалих дискусій таки закликав вимагати відставки останнього першого секретаря обкому комсомолу, нездалого господарника із крісла міського голови.

Рішуче настроєні підприємці. Ірина Березинець на засіданні штабу національного спротиву заявила:" Якщо ви не підтримаєте вимоги людей - підприємці самі винесуть Соколова".

Захисниками Олександра Соколова виявились бютівці. Напередодні похапцем, без погодження зі штабом спротиву, було обрано секретарем міської ради Кухаря - представника "Батьківщини". Депутати міської ради від "Батьківщини" прямо говорять, що є домовленості народного депутата Валерія Дубіля по Соколову.

Захист бютівців Соколова зводиться до того, що секретар міської ради ще не пройшов узаконення і місто, в разі усунення Соколова, залишиться без керівництва. І що - перестануть працювати лікарні, дитсадки, не буде їздити комунальний транспорт? До речі, у міського голови є ще кілька заступників, які у разі його відсутності виконують його обов'язки...

"Батьківщина" має взяти на себе відповідальність і за "Тойоту" Соколова, так би мовити "подаровану" "афганцями", і за оборудки з ТЕЦ, переданою в оренду за копійки, і за корупційні схеми по землі та будівництву... Готові, бютівці?

Марко ХАРКО



Теги:Олександр Соколов, бютівці, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Жодного голосу за Батьківщину Дубіля (за що відмазує вбивцю Багрінцева) і Ніжинських Хоменка, Охонька, Баранкова!!!
avatar