реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Чернігівчанка перемогла на "Червоній руті"

26–29 вересня у Києві проходив фінал ХІІІ Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута» – найбільшого і найпрестижнішого в Україні.

Незважаючи на примхи погоди, протягом чотирьох днів на території національного комплексу "Експоцентр України" було проведено 15 фестивальних заходів.

У фестивалі взяла участь рекордна кількість фіналістів - більше 900 молодих виконавців (181 соліст і групи) з усіх областей України та АР Крим - переможців відбіркових конкурсів, що пройшли по всій країні протягом 2012 року.

Приємною новиною є те, що перемогу в номінації поп-музика здобула наша землячка Інна Стар (Коваленко), яка представляла на фестивалю не тільки місто Чернігів, але й всю область.

Суддівська рада легендарного фестивалю так й не присудила жодного 1 та 2 місця у номінації популярної музики, саме тому 3-є місце Інни є найвищою відзнакою ХІІІ Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута».

Окрім цього Інна отримала ще й спеціальну відзнаку «За виконання власних пісень у жанрі популярної музики».

Яскрава та непередбачувана, емоційна та надзвичайно талановита співачка, авторка та виконавиця власних пісень, як завжди, здивувала всіх своїм виступом.

Тож ми радіємо за нашу землячку, за нашу зірочку Інну Стар!

Бажаємо їй нових творчих досягнень та звісно ж нових натхнень, які б надихнули написати її нові пісні!

За повідомленням дирекції фестивалю серед нагороджених є також чернігівський рок-гурт «Зе лав Хейтез» («The Love Haters») спеціальну відзнакою «За вдале втілення рок лірики».

Олександр МАЙШЕВ




Детальніше: http://www.cult.gov.ua/news/2013-10-04-4614



Теги:фестивалі, чернігівці, Червона рута


Читайте також



Коментарі (0)
avatar