реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Чернігів" вийшов у Чорне море

Після успішного виконання навчально-бойових завдань у Чорному мор до місця постійного базування повернувся морський тральщик Військово-Морських Сил Збройних Сил України «Чернігів».

Під час виходу в море екіпаж під командуванням капітана 3 рангу Бориса Палія відпрацьовував курсове завдання з плавання одиночного корабля та підготовки до ведення бойових дій.

«Чернігів» також виконав низку бойових вправ, у тому числі артилерійські стрільби по морській і повітряній цілях, а також з виявлення та знешкодження плаваючої міни. Крім того, у взаємодії з екіпажем літака морської авіації Ан-26 моряки провели навчання з протиповітряної оборони противника, в ході якого морський тральщик виконав артилерійські стрільби.

Взаємодіючи з морським суховантажним транспортом «Горлівка», «Чернігів» провів двостороннє навчання з організації прийому на ходу різними способами рідких і сухих вантажів.

Командир бригади надводних кораблів капітан 2 рангу Віталій Звягінцев, який під час походу перебував старшим на борту «Чернігова», дав високу оцінку діям екіпажу. Він зазначив, що моряки морського тральщика набули необхідний досвід дій в морі і готові до виконання відповідальних завдань за призначенням.



Теги:ВМС УКРАЇНИ, Тральщик Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar