реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Просвіта" - морякам "Чернігова": ми з вами!

Морякам корабля - тральщика Військово- Морських Сил України "Чернігів"

Співвітчизники! Земляки!

Біда прийшла в нашу українську домівку - російський агресор намагається захопити частину української землі після програшу на Майдані. Ви зараз на передньому фронті боротьби. Від вас залежить доля України - чи буде вона єдиною, цілісною, квітучою, а чи стане захудалою губернією Російської Федерації.

Ми знаємо, що моряків переманюють на російську сторону високими зарплатами та іншими благами. Не вірте пропаганді: гляньте як живуть прості громадяни в самій Росії! Та й російська Федерація перебуває на грані розпаду - внаслідок агресії Європа згортає закупівлі російського газу - основи економіки РФ. Країни світу починають згортати економічну співпрацю з Росією, що означатиме різке погіршення матеріального стану росіян.

Ми не маємо зла до російського народу, але їх правитель, за словами канцлера Німеччини Ангели Меркель, що спілкувалася з Путіним по телефону, неадекватний, живе в іншому світі.

Ми знаємо, що попереднім керівництвом України армія і флот зводилися до упослідженого становища. Але ми впевнені, що тепер, коли в Україні змінилася влада, держава буде належно дбати про своїх військових, якщо ви вистоїте зараз, захистите українську державність.

Ми, чернігівці, віримо, хлопці, у вас. Тримайтеся! Залишайтеся вірними присязі! Ми - з вами!

Слава Україні!

Василь ЧЕПУРНИЙ, голова чернігівського обласного об'єднання Всеукраїнського товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка



Теги:ВМС УКРАЇНИ, Просвіта, Україна - Росія, Тральщик Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar