реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігів сказав: "Я - Волноваха!". Але міський голова і чиновники думають інакше...

Чернігівці дружно вийшли на марш миру "Я - Волноваха", скликаний обласним штабом національного спротиву. Біля обласного театру на Красній площі відбувся коротенький мітинг, а потім всі пішли до Катерининської церкви. Знаменно, що марш миру проходив Алеєю комуністичних героїв - тих перших комуністичних бандитів, а вшановували жертв бандитів теперішніх...

Біля пам'ятника Борцям за волю України архієпископ Чернігівський і Ніжинський, секретар Священного Синоду Української Православної Церкви Київського патріархату Євстратій відслужив заупокійну літію за жертвами під Волновахою, під Іловайськом, у Донецьку, Слов'янську та Луганську. Владика наголосив, що молиться за спокій душ "всіх загиблих воїнів українських та всіх, від нашестя чужинців полеглих".

Знаменно, що крім в.о. голови ОДА, першого заступника голови міської ради та начальника департаменту інформаційної політики, інших чиновників обласної та міської ради не було. Для них - вихідний. Були натомість два народні депутати - Олександр Кодола та Василь Амельченко. Зате у Києві в марші миру взяв участь Президент України Петро Порошенко.

Чернігів сказав сьогоднішньою акцією: "Ми - проти російської війни, проти Путіна!".






Теги:Катерининська церква, російсько- українська війна, марш миру, Волноваха


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А Соколов заявляє що він Псков,і не просто заявляє а ще й кричить про це,але прості люди це чують окрім керівників Держави!
avatar