реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Батько йде воювати за сина

На відкритті меморіальної дошки синові Максиму Авдієнку батько не прийшов – Олександр Авдієнко проходив медичну комісію, щоб йти воювати в зону Операції Об’єднаних сил замість сина.

Старший матрос Максим Авдієнко служив у військовій частині 36-ї окремої бригади морської піхоти, а родом з Гірська – села на кордоні з Росією. Він загинув у вересні цього року біля села Водяне Волноваського району на Донеччині. Меморіальну ж дошку відкрито на будинку вищого професійного училища лісового господарства у Сновську, де він навчався. 20-річний Максим не встиг попрацювати лісником, як мріяв, а загинув внаслідок обстрілу українських позицій протитанковою зброєю російських окупантів.

Учні профтехучилища на урочистій лінійці з нагоди відкриття меморіальної дошки випускнику Максиму Авдієнку слухали виступи міського голови Сновська Олександра Медведьова, заступника військового комісара Михайла Хомчука та своєї директорки Лариси Дубини, які говорили про подвиг захисника України. А скорботні обличчя вдови героя та матері нагадували: війна триває.
"Голос України"



Теги:Сновськ, Гірськ, російсько- українська війна, Волноваха


Читайте також



Коментарі (0)
avatar