реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чергові жарти новообраного

Черговий жарт ЗЕ. Дається взнаки професійна діяльність дешевого паяца. ЗЕ ЗНОВУ ВІДМОВИВСЯ ВІД ЧЕРГОВОЇ ОБІЦЯНКИ: ПОДАТКУ НА ВИВЕДЕНИЙ КАПІТАЛ НЕ БУДЕ.

Про це Зеленський заявив на зустрічі з бізнес-спільнотою в четвер у Києві. Кіт вилізає з мішка.
З структури новоствореного офісу преЗЕдента зникли структури відповідальні за євроінтеграцію...

А ще ЗЕ заявив, що у нього немає повноважень, необхідних для відправки у відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Як ВРУ розпустити може, а якогось міністра ніззя.

Про це він написав у відповіді на петицію з вимогою звільнити керівника МВС, яка на сайті глави держави набрала понад 28 тисяч голосів при мінімально необхідних 25 тисячах.

Голова Ради суддів Олег Ткачук заявив про тиск на судову владу з боку певних представників Адміністрації президента й звернувся до Генпрокуратури, Держбюро розслідувань та Володимира Зеленського із вимогою вжиття невідкладних заходів для припинення такої ситуації й притягнення винних осіб до відповідальності.

Роверист преЗЕдент своїм указом №416/2019 повернув проблискові маячки та спецномери на VIP котрежі.
Простою мовою, тепер ЗЕ та його свита будуть гасати по Україні з перекриттям доріг на спецномерах та під завивання сирен. Все для слуг народу робить.

Це все ще раз доводить, що новообраний - мильна бульбашка... А блаЗЕні продовжують свою мантру: "Дайте людині час, він себе ще покаже...

73% потрібно було дослухатись, коли їх попереджали... А тепер страждатимуть усі 100%, на жаль. Колись більшість й Гітлера обрала, Христа розіп’яла теж більшість, ...

Зиновій ГУЗАР



Теги:податок на виведений капітал, ганьба Зеленського, команда ЗЕ, Зиновій Гузар


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А распятый пеца-христос томосович такой хороший был. И ездил скромно, авакова не назначал, и суды уважал, кумовья... ну то такое, а конституцию.... трахал так, что жена завидовала. Нет, ну что этому народу надо?
avatar