реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Чемпіон їде в Краснохутірський інтернат

Телеканал ТВі разом із Благодійною фудацією «Відкриті серця України» підготував новорічне свято для дітей-сиріт Чернігівщини

Справжню новорічну казку для вихованців Краснохутірської школи-інтернату, що на Чернігівщині, підготував телеканал ТВі спільно з Благодійною Фундацією «Відкриті серця України». Цей заклад ініціаторами благодійної акції був вибраний не випадково. Вирішальну роль зіграла його віддаленість від столиці, адже село Красний Хутір Новгород-Сіверського району, в котрому й знаходиться школа-інтернат, стоїть осторонь центральних автотрас, а тому й гостей - а тим більше зіркових – місцеві мешканці бачать не часто. Що вже казати про дітей-сиріт, котрі живуть та навчаються в тамтешній школі-інтернаті.

Соціальний проект «Подаруй дітям новорічне свято» тривав на ТВі протягом кількох місяців. Популярні виконавці - Аїда Ніколайчук, Тоня Матвієнко, Альоша, Влад Дарвін, Джанго, Катерина Бужинська та ін. - у своїх відео-зверненнях, які транслював телеканал, закликали всіх небайдужих підтримати фінансово краснохутірських дітей-сиріт. На заклик привітати дітлахів не дистанційно, а, так би мовити, віч-на-віч, відгукнулося чимало зірок українського шоу-бізнесу, митців та спортсменів. І 21 грудня до дітей Чернігівщини із подарунками їде справжній зірковий кортеж: виконавці Денис Повалій, Лілу, гурт «The ВЙО» , а також - директор київської Студії дизайну та флористики Ксенія Волкова, акторка Молодого театру Рима Зюбіна, директор модельного агентства Олександра Британь, танцюрист Сергій Костецький.

Звісно, їдуть гості не з порожніми руками. Спортивний інвентар, канцелярські товари, енциклопедії, одяг, взуття, солодощі - все це є у мішку Діда Мороза, роль якого, до речі, випала одному із найяскравіших ведучих телеканалу ТВі - Валерію Сараулі.

Окрім новорічних подарунків та концертної програми, гості проведуть з вихованцями інтернату майстер-класи із виготовлення святкових листівок, зарядку, яку чемпіон світу з плавання Денис Силантьєв розробив спеціально для школярів, а також – майстер-клас для маленьких модниць.

Отже, 21 грудня, в суботу, о 14:00 за адресою Чернігівська область , Новгород-Сіверський район, с. Красний хутір, вул.Шкільна , 18 висадиться новорічний десант телеканалу ТВі та Благодійної фундації «Відкриті серця України», аби подарувати дітям, залишеним без батьківської турботи, трішки тепла, радості та втіхи.

Галина ПЛАЧИНДА



Теги:інтернат, ТВі, Новгород- Сіверський район, Красний хутір, Денис Силантьєв


Читайте також



Коментарі (0)
avatar