реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Челябінськ атакували метеорити: 500 постраждалих

Жителі Челябінської області -- в паніці.

Метеорит пройшов від Казахстану через південь Тюменської, Курганської і Свердловської областей. Над центром Челябінська жителі побачили яскраво-білий спалах, а потім почули сильний ляскіт. У багатьох будинках повилітали шибки. Очевидці також спостерігали в небі "хвіст" з клубів білого диму. Були перебої зі стільниковим зв'язком, навантаження на який зросло багаторазово.

В результаті ударної хвилі сталося обвалення покрівлі складу цинкового заводу, впала частина даху в "Парк-Сіті готелі", на будівлі храму Олександра Невського, в якому розташований Органний зал, покосилися бані з хрестами. У Еманжелінську зруйновано дах на м'ясному заводі. У селищі Потанін, близько Копейська зруйнований дитячий садочок.

У Челябінську городянам рекомендували не виходити з будинків і забрати дітей зі школи.

Співробітники Челябінського трубопрокатного заводу евакуйовані - через ранковий інцидент їх відпускають додому.
За даними працівників, найбільші руйнування сталися у відділі кадрів (окрема від заводоуправління будівля).
"Його прострілило наскрізь, шибки всі вибиті. Є постраждалі з порізами від осколків. Не смертельно, але неприємно. В заводоуправлінні також вибиті шибки, знесені двері", - повідомили очевидці.

Цікаво, як же тепер потрактує метеоритний дощ відомий імперіаліст Міхалков, який заявляв про трагедію у Японії:"Катастрофа в Японии трактуется Михалковым как Божья кара за «безбожье в душе». Некоторые представители РПЦ видят в этом расплату за обиды, нанесенные России. Московская патриархия расценивает это как предупреждение «самодовольному обществу потребления»". Схоже висловлювалася РПЦ. Як же вона тепер оцінить те, що сталося в Челябінській області?



Теги:Міхалков, РПЦ, рак шкіри, метеорити, Челябінськ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar