реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чеченці переносять війну на територію Росії

На сайті "Кавказ-центр" розміщено заяву, автори якої стверджують: вибух російського поїзда -- диверсія кавказьких сепаратистів. Більше того -- кавказці стверджують про перенесення військових дій на територію Російської Федерації. Як відповідь на знищення росіянами Чечні. Ось текст заяви.

7 листопада спеціальною диверсійною групою був підірваний потяг «Невській експрес», який прямував з Санкт-Петербурга до Москви, і яким головним чином користуються керівні чиновники Русні. В результаті підриву було знищено і пошкоджене декілька вагонів. Вбито понад 30 осіб і поранено не менше 80.

Спочатку владою Русні було заявлено, що причиною сходу потягу з рейок стала чергова «аварія», але після того, як воронка від вибуху стала надбанням громадськості, керівництво Русні було змушене визнати факт диверсії.

Остаточно брехливі сумніви були розвіяні другим вибухом, який відбувся після підриву основного фугасу, в результаті якого ледь не злетів в повітря глава СКП Бастрикін.

Не зважаючи на всі ці факти, кафіри досі намагаються писати про «можливу аварію», при цьому вимушено визнаючи, що основною версією є диверсія.

Ми заявляємо, що дана операція була підготовлена і проведена в рамках запланованих ще на початку цього року і успішно проведених диверсій на ряді стратегічно важливих об'єктів Русні, на виконання наказу аміра Імарату Кавказ Докки Умарова.

Як раніше неодноразово попереджалося, на весняному Маджлісуль Шура командуванням Імарату Кавказ було прийняте рішення перенести диверсійну війну на територію Русні, разом з активним завданням ударів по інфраструктурі окупантів на території Кавказу.

Сьогодні нами здійснюються диверсії на лініях електропередач, нафто- і газогонів. Багато операцій знаходяться у стадії підготовки.

Ми заявляємо, що зробимо все можливе, щоб ще активніше розповсюдити Джихад на територію Русні з метою підриву її економіки, щоб Русня не мала можливості використовувати Кавказ як свою сировинну базу.

Ми вже давно звикли до того, що в результаті подібних операцій моджахедів «звинувачують» в розв'язуванні війні проти «мирного населення» Русні, але ми маємо намір і далі проводити подібні диверсії, які є справедливими актами відплати.

Ці диверсії продовжуватимуться доти, доки окупанти на Кавказі не припинять свою політику вбивств простих мусульман чисто за релігійною ознакою.

Ми також розглядаємо населення Русні, як посіпак російського уряду, які своїм схваленням підтримують криваву політику окупації Кавказу і жорстоких вбивств мирних мусульман, єдиною провиною яких є їх бажання дотримуватися хоч би елементарних норм Ісламу.

Але навіть, не зважаючи на це, за наказом нашого аміра Докки Абу Усмана ми прагнутимемо уникати жертв серед неозброєного населення Русні, і не розглядатимемо їх як першорядну ціль операцій.

Цього року командуванням моджахедів було підготовлено і відправлено вглиб Русні декілька розвідувально-диверсійних груп для проведення операцій на території ворога. Оскільки результат і наслідки цих операцій завдали величезного економічного збитку Русні, ми продовжуватимемо роботу в цьому напрямі.

Ми попереджаємо керівництво Русні, що якщо не будуть припинені вбивства мирних мусульман Імарату Кавказ і якщо не буде припинена діяльність «ескадронів смерті», ми залишаємо за собою право на проведення адекватних бойових операцій проти «цивільного» населення Русні.

І нам досить того, що сказав Аллах Всевишній в Корані: «І бийтеся з ними так само, як вони б'ються з вами».

Штаб Збройних Сил Імарату Кавказ




Теги:Чечня, Кавказ, Війна, Невський експрес, Росія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar