реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Час отямитись

Важко бути прихильником Рябошапки після справи Шеремета та звільнення беркутівців. І я ним не є. Однак, треба визнати, що сьогодні в Раді відбувся шабаш портновсько-медведчуківської банди, яка де факто, очолила зараз країну. Все це за активної участі самого Зеленського та більшості олігархів.

Ми є свідками формування нової коаліції реваншу та капітуляції.

Зе-команда, яка прикривалась фіговим листком "прозахідних реформаторів, антикорупціонерів" нарешті починає проявляти своє справжнє обличчя. А це - писок "русского міра".

Окреме "дуже дякую" тим кого портновці називають "соросятами". Друзі, ви доклались до цього так само як і деякі представники минулої влади. Медведчук не сів, справу Портнова похєрили, 112, інтер і нюсван не закрили.

Ні ті, ні інші не усвідомили важливість боротьби з внутрішньою агентурою. Одні, підміняли порядок денний з безпекового на "антикорупційний", інші толерували рашистів в тилу. Своїми чварами наближали цей реванш.

Сьогодні темою номер один є капітуляція, яка є метою реваншу. Капітуляція військова, капітуляція геополітична, капітуляція перед олігархами, капітуляція ідеологічна.

Я думаю час отямитись всім хто був на Майдані, на війні. Фокус на головному - Росія ворог, її агентура при владі.

І повірте, Москва коли поверне владу собі повністю, то зачистить усіх. Навіть тих, хто вважає себе "патріотом - майданівцем у владі" Москва не пробачить. Читайте історію.

Треба в минулому залишити ці чвари та помилки і тепер разом захистити Україну від капітуляції й очистити від реваншистів. Чекаємо усі українські сили.

Андрій ЛЕВУС, екс- заступнк голови СБУ



Теги:агенти Москви, команда ЗЕ, Андрій Левус, капітулянти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar