реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Чарівник з голубого вертольота"

На минулому тижні кандидат в народні депутати України Ігор Рибаков відвідав Семенівський район з метою проведення агітаційних зустрічей з виборцями та підпису так званих «соціальних угод» з громадами району.

Ігоря Олександровича всюди зустрічали з хлібом -- сіллю, наче «великого волшебника з голубого вертольоту» ( розповідають, що прилетів він дійсно на вертольоті). Дані заходи відбувались в більшості в приміщеннях сільських рад і без оплати оренди приміщень, що є порушенням виборчого законодавства. На ці сходи громад запрошувались не всі бажаючі зустрітись з кандидатом в депутати, а тільки окремі представники громад, в більшій мірі ті, хто отримує зарплатню з бюджету і хто не задає незручних запитань.

Суть цих соціальних угод полягає в тому, що з одного боку її підписує громада і наче без всяких забов’язань, а з іншого кандидат в нардепи Рибаков, який бере на себе забов’язання відремонтувати дороги, школи, ФАПи, дитячі садки, надавати допомогу на вирішення всіх проблем, провести декому інтернет.

На питання в селі Жадаво: « За які кошти він це збирається робити?», відповів: « …В основному за кошти державного бюджету за його сприянням».

У всіх цих зустрічах з виборцями Рибакова особисто приймав участь і в основному у робочий час голова Семенівської райдержадміністрації Євмєнов Сергій Вікторович з своїм заступником Федюк Тетяною Михайлівною, що є теж порушенням проведення передвиборчої агітації.

В тому ж самому Жадові Сергій Євмєнов на закінченні сходу окремих представників громади звернувся до жадівців, що тепер вони мають віддати на виборах депутатів до Верховної Ради України не менше 80% своїх голосів за Ігоря Рибакова, на що сам Ігор Олександрович додав: « Нет, как минимум 90%, если хатите, чтобы я вами серезно занимался».

Хоча в де-яких селах, як в Іванівці, наприклад після вручення музичного центру громаді, все ж таки знаходились сміливці, які прямо в очі казали: « Ну скільки ви нас будете шантажувати своїми подачками перед виборами!».

Як не соромно таким Рибаковим піарити себе напередодні виборів бюджетними коштами і яке він має до них відношення!

Павло БОНДАРЕНКО



Теги:Жадово, порушення виборчого заонодавства, Семенівський район, Ігор Рибаков, округ 207


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
ПРИЛЕТЕЛА РЫБКА,
ДО УШЕЙ УЛЫБКА !
СЛАВНО ПЕСЕНКИ ПОЕТ
ВСЕМ ПОДАРКИ РАЗДАЕТ

ВСЕМ НЕМНОГО ОБЕЩАЕТ
ТОЛЬКО, КТО ЕГО НЕ ЗНАЕТ,
БУДЕТ СКОРО, КАК ТОТ ЛОХ
НАБЕРЕТСЯ ГРЯЗИ, БЛОХ

ЗАТЯНУЛИ ПЕСНЮ ХОРОМ
ВСЕ ЕВМЕНЫ ЗА ЗАБОРОМ
ГОЛОСУЙТЕ ЗА НЕГО
ЗА НЕГО ЛИШЬ ОДНОГО !

А ПЕТРОВ И ШАПОВАЛ
ПУСТЬ ИДУТ В ЛЕСОПОВАЛ,
НУ, А ЛЕЩЕНКО ВЗОВЕТ,
СКОРО ГИМН ОН ЗАПОЕТ...

РЫБАКОВ ПОЕТ ДАВНО
ПЬЕТ И ВОДКУ И ВИНО,
ПЕСНЯ ТА ВСЕМ НАДОЕЛА
МНОГО ШУМА, МАЛО ДЕЛА !

ВЫБЕРИ МЕНЯ ! ВЫБЕРИ МЕНЯ!
"ПТИЦА" СЧАСТЬЯ ЗАВТРЕШНЕГО ДНЯ...
avatar