реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Блок Петра Порошенка зняв свого кандидата на користь Кодоли

Керівник обласної організації партії "УДАР Віталія Кличка" Юрій Тарасовець на своїй сторінці в мережі Фейсбук повідомив про мотиви зняття кандидатури Харченка по ніжинському округу на користь першого заступника голови обласної ради Олександра Кодоли.

«Блок Петра Порошенка підтримує Олександра Кодолу від «Народного фронту» як єдиного кандидата від демократичних сил по 209 одномандатному виборчому округу. На його користь «Блок Петра Порошенка» зняв свого кандидата Олександра Харченка", - написав Юрій Тарасовець.

Також, за його словами, було узгоджено єдиного кандидата від демократичних сил у 207 одномандатному виборчому округу. «Народний фронт» та Радикальна партія Олега Ляшка зняли своїх кандидатів на користь Анатолія Євлахова від партії «Блок Петра Порошенка».

Олександр Кодоладонедавна очолював обласну організацію "Батьківщини" та зіграв помітну роль під час Революції Гідності у Чернігові, активно воюючи з режимом Януковича у штабі національного спротиву. Проте за наполяганням народного депутата Валерія Дубіля був звільнений з посади керівника "Батьківщини", ще й отримав від В.Дубіля звинувачення у зраді. Або воно безпідставне і треба вибачитися, або треба надати докази - наразі їх нема.

На фото: Олександр Кодола під час революції Гідності



Теги:Олександр Кодола, Ігор Рибаков, Блок Петра Порошенка, округ 209, округ 207


Читайте також



Коментарі (0)
avatar