реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Церква проти гендерів, гоміків та іншої ювенальщини...

Синод Української Православної Церкви Київського патріархату сьогодні чітко висловився про наступ содомії та інших західних хиб. Ось уривок із офіційного журналу засідань Синоду.
СЛУХАЛИ:

Інформацію преосвященного Євстратія, архієпископа Чернігівського і Ніжинського, секретаря Священного Синоду, про загрозливі тенденції поширення в українському суспільстві пропаганди таких гендерних теорій, які виправдовують і намагаються узаконити різноманітні гріховні явища, в тому числі одностатеві відносини, а також про спроби запровадження неприйнятних форм так званої ювенальної юстиції.

ДОВІДКА:

В Україні поступово посилюється пропаганда специфічних гендерних теорій, які у своїй суті прямо суперечать загальнолюдським природним уявленням про мораль і виправдовують та намагаються узаконити ряд тяжких гріхів, прямо і недвозначно засуджених Божественним Одкровенням.

Основою для цього стає негативний приклад деяких країн Європи та Америки, де з’явилися і набули поширення такі гендерні теорії, які виправдовують і узаконюють різні форми збочених статевих відносин, в тому числі гомосексуалізм і транссексуальність.

Ці теорії відкидають розуміння чоловічої і жіночої статі як даності, незмінно визначеної для людської природи, а також відкидають незмінність встановлених Богом природних законів статевих відносин. Натомість вони нав’язують уявлення про чоловічу і жіночу стать виключно як про частину самоідентифікації особистості, яку особистість може довільно формулювати і змінювати. Такі уявлення виправдовують і узаконюють можливість довільно визначати межі між мораллю і аморальністю, а по суті відкидають сам принцип морального закону в статевих відносинах.

Практичне застосування таких гендерних теорій веде до руйнування і навіть заперечення традиційного інституту сім’ї, як союзу чоловіка і жінки, важливе завдання якого – народження і виховання дітей. Натомість узаконюються різні аморальні гріховні явища, в тому числі гомосексуалізм.

З метою пропаганди згаданих негативних явищ у різних країнах світу проводяться так звані «паради гордості» гомосексуалістів та їх прибічників, практику яких є намагання поширити і на Україну.

Іншим загрозливим явищем, яке певні особи та сили намагаються поширити в Україні, є неприйняті форми так званої ювенальної юстиції, коли під приводом «захисту прав дитини» відбувається недопустиме юридичне втручання у відносини батьків та дітей, руйнування традиційних сімейних відносин.



Теги:гендер, архиєпископ Євстратій, УПЦ КП, ювенальна юстиція, содомія


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
нехай Господь береже Євстратія, але хотілось би почути конкретику: 20-го травня збоченці все-таки організовують своє шествіє. Церква окрім заяв щось збирається робити?
avatar