реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Це ваш вирок!

Україна - у п'ятірці світових лідерів із захворюваності та смертності на COVID-19! Інфікованих за вчора – 19 120, а кількість померлих взагалі рекордна - 734 людини.
Це вирок для системи охорони здоров'я, яку команда Зеленського два роки «готувала» до епідемії.

Найболючіше питання зараз – кисень. В лікарнях постійно відчувається його брак, задля критичних хворих кисень вже забирають у просто важких. У МОЗ кажуть, що закуповуватимуть кисень у Польщі. Це добре, але чому не можна було за рік збудувати завод з виробництва кисню, чи, принаймні, розпочати цей процес?

Ліжко-місць також не вистачає, тож МОЗ дає негласні вказівки виписувати недолікованих пацієнтів і госпіталізувати тільки вкрай важких. У регіонах люди вже доплачують, щоб покласти своїх рідних до лікарні з діагнозом COVID-19.

Мова про те, щоб підняти лікарям зарплати чи гарантувати страхові виплати у разі захворювань – теж не іде.
Кампанія з вакцинації провалена - як і будь-який некорумпований процес, за який береться зелена команда.
Зате у влади добре виходять інші речі - "пиляти" сотні мільярдів гривень на ремонті доріг, виділених на підготовку до нової хвилі епідемії.

68 тисяч загиблих від коронавірусу – це повна відповідальність команди Зеленського, яка замість боротьби з пандемією займається власним збагаченням.

Але суспільство потихеньку прозріває. Останні рейтинги свідчать, що за Зеленського готові проголосувати вже тільки 25% українців. В липні ця цифра складала – 32%. Падіння серйозне і ще не закінчилося. До кінця року очікується просідання рейтингу «Слуги народу» до 15%, а рейтинг Зеленського може впасти за критичні 20%.

І вже через рік Зеленському буде дуже важко перемогти на президентських виборах.Тож очікую, що найближчим часом ми дізнаємось про дострокові вибори Президента.
Зеленському залишилося знайти тільки привід.

Марія ІОНОВА



Теги:Моз, дострокові вибори, команда ЗЕ, короновірус, Марія Іонова, Зеленський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar