реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Це не те що не українці, а й не люди!" -- Сергій Аверченко про комуністів

Сьогоднішній день Верховної Ради показав, що Комуністична партія -- нелюдська партія і її треба просто заборонити. Щоб не дійшло до народного самосуду. Адже навіть не встати на вшанування жертв Голодомору -- то треба бути просто виродками роду людського.

Про сьогоднішній день парламенту розповідає народний депутат України від партії "УДАР Віталія Кличка" Сергій Аверченко:

-- Засідання почалося з провокації, яку підготував Дейч із Криму -- він прекрасно говорить українською мовою, але ні з того, ні з сього перейшов на російську, "Свобода" відповідно стала реагувати і вже в залі з'явилось напруження. Коли ж став виступати головний комуніст Симоненко, то так і сказав: "Прашу Свабоду падгатовітса". Тобто регіонали з комуністами спланували провокацію, щоб не допустити голосування по київських виборах.

В той же час під Верховною Радою зібрався багатотисячний мітинг, до якого вийшли лідери опозиції -- Віталій Кличко, Олег Тягнибок та Арсеній Яценюк. Вони говорили про те, що Київ уже забув, коли в нього був легітимно обраний голова. "Тож підтримайте нас, -- закликали депутати киян, -- а ми підтримаємо вас!".

Постанова про вибори київського міського голови не набрала більшості голосів. ( Від редакції "Сіверщини" -- народний депутат Владислав Атрошенко утримався). І тепер, згідно регламенту, повернутися до цього питання можна лише на наступній сесії, тобто 3 вересня.

Та найбільший цинізм був, коли резолюція про відзначення 80- річчя Голодомору не набрала більшості голосів. З 198 регіоналів "за" проголосували тільки 26, голова Верховної Ради В.Рибак також не голосував. З 30 комуністів не проголосував жоден. Більше того -- коли оголосили хвилину мовчання, вся Верховна Рада встала, а комуністи -- ні. Перший заступник Верховної Ради Калєтнік також не встав.

Для мене це був особисто моральний удар -- як можна не голосувати, не вшанувати тих діточок з опухлими ногами, що загинули від комуністичної влади? Я думав, що людське щось є у цих депутатів, а бачу, що вони не тільки не українці, але й не люди. Адже гратися з таким -- цинічно!"

Тепер Верховна Рада знову заблокована опозицією.

Записав по телефону позицію народного депутата
Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:вибори київського голови, Верховна Рада, комуністи, Голодомор, Сергій Аверченко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Ніщо не змінюється в КПУ від дня народження у 1993 році і по цей день. Як народилася тварюкою продажною так і існує без змін.

24 серпня 1991 вісімнадцяти мільйонна армія членів КПРС зникає миттєво, не здійнявши навіть куряви, а КПРСівськи апаратники втрачають не зарплату, а витоки доходів, але здіймають шалений лемент не про втрачені доходи, а про розірвані зв'язки, наче не вони їх розривали втілюючи рішення власного ХХVIII з'їзду (1990 рік) - про перехід до ринкових відносин. І як тільки отримали нові витоки доходів, які дозволяють жити далеко не бідуючи, лемент відразу вщух, але досвід вимагати особисто собі, прикриваючи власну брудну зацікавленість словами про загальний добробут, набутий тоді, використовують і по цей день. І у цьому, як у краплі відбивається море, відбивається вся "кмуністичність" КПУшників. Тож, даремно сподіваються якихось покращень від діяльності КПУ ті громадяни, які за неї голосують. КПУ не має нічого спільного з комунізмом крім назви і це видно починаючи від її ЦК, яка замість виконання головної роботи комуністів - організації пролетарів, протирає штани у ВРУ, і завершуючи рядовими членами, які настільки добре ідейно озброєні, що здатні тільки вірувати в збудованість соціалізму в СРСР.
avatar