реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Булочки, печиво — у кого смачніші?

Високі оцінки отримали від обласної дегустаційної комісії хлібобулочні вироби товариства з обмеженою відповідальністю "Кондитерська фабрика "Десна" з Носівки Чернігівської області.

Про це повідомила секретар обласної дегустаційної комісії при державному підприємстві "Чернігівстандартметрологія" Оксана Козинець.

"Фахівці перевірили печиво вівсяне "Десняночка" в асортименті ТОВ "Кондитерська фабрика "Десна", - сказала вона.
Вироби одержали оцінки "добре" та "відмінно" за 5-бальною системою.

Дегустаційна комісія перевірила і молокопродукти ТОВ "Лосинівський маслосирзавод". Всі вони оцінені на "5".
Високі бали і у хлібобулочних виробів та напоїв приватного підприємця Сукач (с. Лосинівка) та здоби, пиріжків, булочок ФОП Біденко (с. Червоні партизани).

А от хліб, калач та булки приватного підприємця "Євгенія" (с. Безуглівка), на думку спеціалістів, не дотягують до вимог нормативних документів. Вони одержали 3-4 бали.

"Мають недоліки за встановленою масою одного виробу, за органолептичними показниками необхідно доопрацювання за зовнішнім виглядом – смаком і станом м’якушки", - йдеться у висновках комісії щодо хлібобулочних виробів ПП "Євгенія".


Прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"




Теги:Чернігівстандартметрологія. Носівка, печиво, булки






Коментарі (0)
avatar