реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Будь українцем - вдягни вишиванку!

Сьогодні Україна відзначає День Державного Прапора. Буде урочисте підняття нашого стяга, вручення паспортів юним українцям, що сьогодні стають громадянами найгероїчнішої країни світу. А завтра українці всього світу відзначатимуть День Незалежності України.

Незалежність від Росії, від Радянського Союзу, від російської імперії, яка останніми конвульсіями намагається відхопити у нас Донбас і втримати окупований Крим. Проте українці, попри традиційно в'ялу підтримку Європи, яку ми захищаємо від рашизму, ціною власних життів захищають сьогодні Незалежність. Захищають кожного громадянина України від тих жахіть, які показала Росія на Донбасі.

Тож у знак солідарності з нашим героїчним українським народом обласний штаб національного спротиву закликає всіх громадян України в день національного свята вдяти вишиванки, прикрасити свої домівки українськими прапорами, щоб показати собі і світові: нас багато і ми переможемо!

Наш прапор піднятий над Москвою, в ці дні він замайорить у багатьох містах і селах, де живуть українці. Хай скрегочуть зубами адепти Росії, яка розпадається, а ми скажемо гордо: "Слава Україні!" і з усіх кінців світу почуємо: "Героям слава!"

Прес- служба обласного штабу національного спротиву

Довідка.
У Чернігові урочисті заходи 24 серпня розпочнуться покаладанням квітів до пам'ятника Тарасу Шевченку на Валу. Потім біля кафедрального Катерининського собору архієписокп Чернігівський і Ніжинський Євстратій прочитає молитву за Україну. Біля пам'ятника Борцям за волю України пройде короткий мітинг за участю влади та громадськості. На Красній площі буде представлено патріотичний відеокліп. У Центральному парку культури та відпочинку пройдуть виставка квітів та фестиваль "Сорока ух". Ввечері громадські організації на початку Алеї героїв проведуть дійство "Пісні Революції Гідності" - початок о 21 годині.



Теги:рашизм, День прапора, Катерининська церква, День Незалежності


Читайте також



Коментарі (0)
avatar