реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Брянському блогеру заборонили виходити в інтернет

В Росії свобода слова – поняття умовне. Так брянського блогера Алєксандра Коломейцева засадили за ґрати за критику губернатора Брянської області Алєксандра Богомаза, його заступника Алєксандра Коробки і голови обласної думи Владіміра Попкова. Він викривав владну верхівку російського регіону на своєму ютуб- каналі «Вдребезги32». Проти нього порушені 4 кримінальні справи.

Проте несподівано правдоборцю змінили умови: суд відпустив його під домашній арешт, зобов’язавши носити на нозі (на фото) датчик, який показує його пересування. А ще йому заборонено виходити в інтернет і продовжувати вести свій інтернет – блог. Про це розповідає інший брянський блогер Алєксандр Чернов.

Алєксандра Коломейцева за рішенням слідчого направляли в Москву на психіатричну експертизу, яка підтвердила, що він є адекватним і може відповідати за свої дії. Як це нагадує радянські часи, коли непокірних відправляли у психлікарні, залякували повним безправ’ям за критику влади!

Невдовзі має пройти суд над журналістом, який на фоні суцільного російського «безгласия» сміє мати свою думку і відстоювати її публічно.

Василь ЧЕПУРНИЙ
Фото Алєксандра Чернова



Теги:Росія, Брянськ, репресії, свобода слова


Читайте також



Коментарі (0)
avatar