реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Брехня з криміналом

Поліцейські Новгород-Сіверщини повідомили посадовій особі про підозру у службовому підробленні

8 грудня слідчі Новгород-Сіверського районного відділу поліції за процесуальним керівництвом Новгород-Сіверської окружної прокуратури оголосили про підозру посадовій особі місцевої районної державної адміністрації у службовому підробленні документів.

У 2020 році підозрювана видала завідомо неправдиві офіційні документи стосовно поточного ремонту об’єкту - вхідних сходів Новгород-Сіверського районного Будинку культури.

Дії посадовиці призвели до привласнення майже 130 тисяч гривень з районного бюджету підрядником, який виконував ремонтні роботи.

На даний час слідчими районного відділу поліції здійснюється досудове розслідування за частиною 1 статті 366 Кримінального кодексу України (складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення офіційних документів).

У разі доведення вини, підозрюваній загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
На причетність до кримінального правопорушення перевіряються інші посадові особи установи.



Теги:Новгород- Сіверська міська рада, підробка документів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar