реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Борзнянському різуну пред'явлено ще одну підозру

Підозрюваному у замаху на вбивство вагітної жінки в м. Борзна повідомлено про підозру ще в одному злочині

Підозрюваному у замаху на вбивство вагітної жінки 11 березня в м. Борзна 36-річному колишньому правоохоронцю повідомлено про підозру у завданні тілесних ушкоджень єгерю ДП «Борзнянське лісове господарство».

«Досудовим розслідуванням встановлено, що в червні 2009 року підозрюваний завдав легкі тілесні ушкодження єгерю місцевого лісового господарства, який здійснював контроль закріплених за ним лісових угідь» — зазначив прокурор області Максим Говоруха.

Як вже раніше повідомлялося, прокуратура перевірила повідомлення громадян щодо можливої причетності колишнього міліціонера до інших злочинів. За матеріалами прокурорської перевірки Борзнянським райвідділом УМВС України в області 18 березня відомості про злочини внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Кримінальні провадження було відкрито за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 350 КК України, за фактом нанесення тілесних ушкоджень єгерю ДП «Борзнянське лісове господарство» у зв’язку із його службовою діяльністю, а також за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України, за фактом смерті мешканки Борзни в 1998 році.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює прокуратура області.

Нагадаємо, що 11 березня 21-річна мешканка м. Борзна отримала декілька проникаючих ножових поранень у живіт та різану рану обличчя. Підозрюваний у скоєнні цього злочину — колишній працівник міліції — заарештований, стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, п.2 ч. 2. ст. 115 КК України.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області



Теги:прокуратура Чернігівської області, Борзна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А чого не прокурору, Дроботу, нач. міліції? Чи Ви всі зараз пухнасті? Клюнув півень - то добєте. А де ж Ви були раніше?
avatar