реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Богуслаєв діяв не сам...

І я вам скажу жахливу річ. пуйло вже з початку 2020 року міг атакувати Україну - тоді армія вже руйнувалося, а на чолі стояли латентні колаборанти Хомчак та Таран, розвідку Бурби Зеленський уже блокував, а згодом і розгромив.

Але була проблема - у армії рф дуже розраховували на десантні операції (згадайте Гостомель), а в них був дуже ослаблений вертолітний парк. Україна Зеленського мала сама поставити достатньо зброї ворогу, щоб він зміг упевнено почати війну. До 2022 року Зеленський із Богуслаєвим із завданням справилися. Вертольоти «Сапсан», КА-52 «Алігатор», Мі-28Н «Нічний мисливець» - ви чули ці назви? Саме їх за згодою Зеленського оснащував двигунами Богуслаєв.

Усі структури у владі розуміли, що коять злочин і державну зраду. Тому й відбулося фальшування на всіх рівнях. Богуслаєв вигадує замість номенклатури ВК-2500 нову ВК-2500-03, яку називає чисто цивільною моделлю. СБУ та Держслужба з експортного контролю закривають на це очі, хоча держслужба таки виписує штраф, який опісля в ОАСКу Богуслаєв вирішує за допомогою судді Вовка. І всі відмиті та при своїх інтересах.

Тому інтрига не в тому, що Богуслаєв міг так відверто доапомагати путіну готуватися до вторгнення в Україну. І навіть не в тому, що йому в цій зраді сприяв Зеленський та його оточення. Дивним в усій цій історії виглядає лише те, що зараз Богуслаєва раптом затримують. От лише я не дуже сподіваюся на результат. Замилять очі американцям, а потім тихенька відпустять і через відомий прикордонний пункт на Закарпатті дадуть виїхати в Угорщину, а потім і в рф, як це вже зробили і з Портновим, і з партнерами медведчука, і з Мураєвим...

Тарас ЧОРНОВІЛ



Теги:Богуслаєв, команда ЗЕ, Тарас Чорновіл, державна зрада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar