реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Богдан Бенюк грав Швейка і агітував за Тягнибока

13 травня 2014 року народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Богдан Бенюк перебував з робочим візитом у місті Прилуки, що на Чернігівщині. В рамках театрального фестивалю "Мрій Дім 2014" свободівець зіграв головну роль на сцені прилуцького Будинку культури в одній з найкращих комедійних вистав Европи – "Пригоди бравого вояка Швейка".

"Українці мають зробити свій вибір, який може стати доленосним на багато десятиріч. Україну необхідно терміново очистити від окупантів, бандитів, українофобів та сепаратистів. Нарешті збудувати сильну Українську державу та стати єдиним господарем цієї держави", – зазначив депутат-націоналіст Богдан Бенюк.

Слід зазначити, що в 2012 році прилучани не змогли насолодитися театральним фестивалем у Будинку культури. Оскільки колишні керманичі міста не вважали за потрібне розвивати місцеву культуру та не надали приміщення просвітницького центра для висвітлення цих подій. Фестиваль відбувся, але в меншому та віддаленому приміщенні.

Цьогоріч завдяки активним діям активістів місцевої організації ВО "Свобода" та секретаря міської ради свободівця Дмитра Барнаша фестиваль, який об'єднує українців з різних куточків країни, пройде в стінах Будинку культури. Учасники та гості матимуть змогу насолодитися мистецькими подіями з 13 по 17 травня.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»



Теги:Прилуки, вибори Президента, Богдан Бенюк, свобода


Читайте також



Коментарі (0)
avatar